Σακουλακι Αραδιππου

image

Η Αραδίππου, είναι ο μεγαλύτερος Δήμος της επαρχίας Λάρνακας. Οι κάτοικοι της συγκαταλέγονται για διάφορους λόγους ανάμεσα στους «αιμοδότες» όλων των επιχειρήσεων της Λάρνακας. Ιδιαίτερα σε τέτοιες δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για το λιανικό εμπόριο, οι επιχειρηματίες τις περιοχής θα ήθελαν και Αραδιππιώτες για πελάτες τους.

Η QUICKTIME, για τον σκοπό αυτό, αναβάθμισε και τροποποίησε τις τιμές, το χρονοδιάγραμμα και την διανομή της, πέραν των υπόλοιπων περιοχών που δραστηριοποιείται για την διανομή φυλλαδίων, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους της Αραδίππου, να το πράξουν πιο οικονομικά και πιο γρήγορα, σε μόνο 3 μέρες.

Οι κάτοικοι του χωριού περιμένουν το «Σακουλάκι της Αραδίππου». Μια ειδική, περιβαλλοντική συσκευασία που κυκλοφορεί από την εταιρία μας εδώ και 33 χρόνια. Ενημερώνει για τις τρέχουσες προσφορές των καταστημάτων, τις ανακοινώσεις που εκδίδει ο Δήμος Αραδίππου για τους δημότες του, καθώς και τα προσκλητήρια των γάμων. Για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους τα νεόνυμφα ζευγάρια της Αραδίππου, απαλλάσσονται της υποχρέωσης να «καλέσουν» τους συγχωριανούς τους με την παραδοσιακή μέθοδο και χρησιμοποιούν την υπηρεσία μας. Αυτό συνεπάγεται τεράστια ευθύνη, διότι είναι αφορμή για να παρεξηγηθούν οικογένειες και συγγενείς αν δεν παραστούν στον γάμο.

Πέραν της ποιοτικής διανομής που γίνεται ονομαστικά μέχρι και το τελευταίο σπίτι, είναι γεγονός ότι οι Αραδιππιώτες παρουσιάζονται σαν οι καταναλωτές που περιμένουν αλλά και ανταποκρίνονται άμεσα με αυτόν τον τρόπο ενημέρωσης.

Έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας, που ισχύει μόνο για την Αραδίππου.

Αν δεν επιθυμείτε το διαφημιστικό σας να μπεί μέσα στο σακουλάκι γίνεται διευθέτηση να κυκλοφορήσει με την κλασική μέθοδο στο γραμματοκιβώτιο.

Επίσης στις περιπτώσεις που συνεργάζεστε με άλλη εταιρία για την διανομή των διαφημιστικών σας στις υπόλοιπες περιοχές, μπορούμε να κάνουμε διευθέτηση μαζί σας ώστε να παραλάβουμε μόνο την ποσότητα της Αραδίππου.

System.String[]