σχετικα με εμας

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε: Εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό. Προκαθορισμένη πορεία διανομής: ένα διανομέας ανά κάθε περιοχή. Η διανομή του κάθε τεμαχίου γίνεται πάντα από τον ίδιο διανομέα (ποιότητα διανομής)
Η διανομη κατα την διαρκεια της εξελιξης της σκιαγραφειται απο τον διανομεα.

Οι σκιαγραφημένες περιοχές και τα αποτελέσματα τους ελέγχου τους μεταβιβάζονται στον πελάτη με την καθημερινή ενημέρωση.

  • Για κάθε πέντε διανομείς αντιστοιχεί και ένας επόπτης (supervisor).
  • Τα καθήκοντα των εποπτών είναι ο σωστός ανεφοδιασμός, ο συνεχής έλεγχος και ο γενικός συντονισμός των διανομέων, καθώς και η επαφή με τα καταστήματα των πελατών, η ανελλιπής ενημέρωση των υπεύθυνων και η τελική ημερήσια ενημέρωση για την διανομή.
  • Οι διανομές για να γίνουν όσο το δυνατό πιο ποιοτικές και αξιόπιστες απαιτούν λογισμικά και στατιστικά στοιχεία τα οποία η QUICKTIME τα διαθέτει και τα ανανεώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το αποτέλεσμα αυτού είναι να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό νοικοκυριών ανά περιοχή και έτσι περιορίζεται η σπατάλη υλικού.

Στο λογισμικό πρόγραμμα της εταιρείας μας έχει προστεθεί ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα για δυναμική παρακολούθηση της εξέλιξης της διανομής. Αποστέλλεται e-mail με αναλυτική ενημέρωση το δρομολόγιο με φωτογραφίες από Google Map, ο χρόνος αποπεράτωσης και στατιστικά στοιχεία που αφορούν την εξέλιξη της διανομής με πλήρη διαφάνεια και ακρίβεια για την κάθε περιοχή ξεχωριστά.

Η Quicktime είναι ιδρυτικό μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Διανομέων Διαφημιστικού Υλικού (ΠΟΒΕΚ).

pobek

  •  

System.String[]
Read more